El salvatge oest es molt a prop de Barcelona
INICI L'AVENTURA RESERVA CONTACTE DUBTES
L'AVENTURA Vivint sempre a la corda fluixa, aquest cop els vostres ossos han acabat a la garjola, i això al llunya oest no es res bo... Condemnats a morir a la forca, acusats de múltiples delictes per tot el comtat, avui es el dia escollit per l'execució. Finalment descansaran tranquil·les les persones del poble al que tant heu atemorit. No hi es el Sheriff. Ningú os custòdia, però s'apropa la hora de la vostra execució. Podeu esperar l'arribada de la vostra hora, o trobar el camí de la llibertat vivint una aventura plena d'astúcia, observació i treball en equip... Aconseguireu escapar de la soga?
Room Escape

60 Minuts

2-5 Persones

Enginy

Aconsegueix Escapar

Disposeu de 60 minuts per resoldre tots els trencaclosques i enigmes que os proposa el joc.

Forma un equip de entre dues i cinc persones i vine a gaudir d'una gran aventura.

Enginy, astúcia, observació i treball en equip seran les úniques eines necessàries per participar.

Nivell de dificultat adaptat a les necessitats de cada equip per disfrutar de la aventura fins al final.

RESERVA
Comunicar al fer la reserva si serà necessari l'us de les pistes en llengua de signes. El preu de la partida es de 65€ Escull la data que desitgis al calendari. Recorda que el numero de jugadors es de 2 a 5. Per un 6e jugador, s'abonaran 15€ de suplement en efectiu al moment de jugar la partida. Temps màxim de joc: 60 minuts. Pots anular la teva reserva fins 48 hores abans. Si no pots venir i/o desitges canviar la reserva, tens que comunicar-ho al menys amb una antelació de 48 hores per que et tornem els diners o canviem la data o l'hora. En tot cas, i quan hi hagi una cancel·lació, hauràs de comunicar-te amb nosaltres, doncs aquesta no es realitza de manera automàtica. Per un bon funcionament es demana puntualitat. Es donaran 15 minuts de cortesia, passat aquest temps es cancel·larà la partida.

Llengua de Signes

Pistes subtitulades i adaptades a la llengua de signes per que les persones amb discapacitat auditiva pugin gaudir del 100% de l'aventura.

Versió Infantil

Disposem d'una versió de

La Soga adaptada per a

participants de 12 a 14 anys.

Demana informació per

Whatsapp al 673667264

 

Per Regalar

La Soga es el regal perfecte si vols sorprendre als teus  familiars, amics  o companys de feina.

Sense Por

La Soga es una aventura que no provoca por,  ni  participen actors.  Sempre estareu el grup sols a l'interior de la sala de joc.

Observació

Deducció

Enginy

Lògica

CONTACTE
LA SOGA C/ Riera Bonet Nº7 08750 Molins de Rei A 15 minuts de Barcelona info@la-soga.com Whatsapp 673.66.72.64
DUBTES
Fa por el joc? No, en absolut. En l'acompliment del joc no hi ha gent amagada que os espanti. Sols la tensió pròpia d'anar avançant a mida que resols trencaclosques. Si en algun moment m'agobio, puc sortir? Per descomptat. Dins la sala hi ha un boto del pànic. La vostra seguretat està garantida en tot moment. Hi a un limit d'edat per jugar? No, però els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. El preu es por persona? No, el preu es per grup de 2 a 5 jugadors. Quina es la forma de pagament? El pagament es pot fer amb tarja o transferencia bancaria . Puc cancel·lar la reserva? Si cancel·les el mateix dia que tens la reserva, o sentim, però no es reembossaran els diners. Si la cancel·lació es anterior a 48 hores, podràs escollir una altra data u hora per jugar. Que es un roomescape? Es un joc d'escapament en viu. Teniu 60 minuts per aconseguir escapar d'una habitació. Per aconseguir-ho heu d'anar superant proves, puzles, enigmes…i molta feina en equip que os ajudara a trobar la forma de sortir. El joc requereix d'alguna condició física? No. El joc es soluciona amb enginy, observació, deducció. No es necessari haver anat al Gym per participar. ¿Puc jugar sol? Les habitacions son massa grans per una sola persona, però si ho desitges pots unir-te a algun dels equips que vulguin jugar amb altres persones. Es tracta d'una forma divertida de conèixer gent nova. ¿Podem jugar mes de 5 persones? Si, un 6e participant podrà jugar amb un suplement de 15€ que es pagaran en metàl·lic al moment de començar la partida. Si sou mes, el que os recomanem es que formeu equips i competiu entre vosaltres jugant a diferents hores per veure qui aconsegueix completar la missió i en menys temps. El joc produeix claustrofòbia? No. L'espai pel joc es ampli. Un cop comenci la missió, a la sala de joc sols estareu els membres del vostre equip.

La Soga a les Xarxes Socials

© la-soga.com

Adaptat a la llengua de signes per

LA SOGA

C/ Riera Bonet, 7

 08750 Molins de Rei

+34673667264    info@la-soga.com